Wiaporin Joulu=baali 2.12.2006

kuva: Elias Martin: Tanssivia vieraita juhlassa Viaporissa vuonna 1764. Museovirasto.

Suomenlinnan Ruutikellarissa

Klo 12.45 Suomenlinnan lauttarannassa pidettäwän Suomenlinnan Joulun juhlallisen awauxen, Conungin puheen secä cunnialaucauxien jälkeen, nijn icän joululounaan Panimolla secä klo 14.30 paradicentällä pidettäwän La Grande Paraden ja mousquettiäxijsin jälcen alcaen kello 17 illalla.

Wiaporin Joulu=baalin omat sivut

Micäli suincin on mahdollista, toiwomme mitä perusteellisinta paneutumista 1700-luwun asuwaatimukseen. Baali ei saata onnistua secalaisissa pucineissa, mutta toki ymmärrämme että cunnolliset ajan=mucaiset asut ovat nycyisin niin sanoaxemme civen alla…

Liity jäseneksi heti niin ehdit mukaan

Uudet jäsenet saavat liittymis=etuna kutsun baaliin eikä heidän tarvitse maksaa erikseen osallistumismaksua. Jäsenenä pääset heti mukaan toimintaan, ilman mitään velvoitteita. Helsingin wanha waruswäki ja kaupungin hywät asukkaat r.y. on joukko historian harrastajia joiden haluna on elävöittää Helsingin 1700-luvun historiaa erilaisilla tapahtumilla ja esityksillä. Toimintaan ovat kaikki tervetulleita.

Tapahtuma on Helsingin wanhan waruswäen ja kaupungin hywät asukkaat r.y.:n yksityinen jäsentilaisuus. Vanhojen jäsenten osallistumismaksu on kymmenen unionin taaleria (10 euroa), joka pyydetään suorittamaan 24.11.2006 mennessä. Ne jäsenet jotca eivät ole maksaneet henkirahaa (10 euroa) vuodelta 1756 (2006) pyydetään suorittamaan sen samalla. Tilitiedot alempana tällä sivulla.

Ilmoittautuminen